Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Donderdag 19 december 2019 was het dan eindelijk tijd voor de tweede prettysocial media kersttour! Wellicht kun je onze succesvolle eerste versie uit 2018 nog herinneren. Samen met snel tekenende karikaturist Jeroen gingen we langs een aantal van onze klanten om hen te vereeuwigen in zwart-wit op papier. Natuurlijk om hen te bedanken voor een fantastisch jaar. En wat was het een groot succes! Voor herhaling vatbaar, dachten wij. Naast klanten hebben wij immers ook publishers als partners die (hopelijk) nog van niets wisten.

Dus, met een strakke planning van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gingen Richard en Marion met Jeroen op pad in Amsterdam. De ochtend begon bij Pijper Media, uitgever van onder andere Grazia, Marie Claire en Lonely Planet. Plaatsnemen maar! Daar werden de meesten toch wel enigszins nerveus van. Stilzitten, aangestaard worden door (nieuwsgierige en/of lachende) collega’s én gedurende het tekenen in afwachting zijn van het resultaat; het is ook een beetje spannend!

Gelukkig viel het allemaal mee en na een hoop enthousiaste reacties gingen we op weg naar Business Insider Nederland, één van onze nieuwste publishers. Na onze contactpersonen vereeuwigd te hebben, was het tijd voor de dames van de receptie die de uitnodiging lachend accepteerden. Gemaakte tekeningen werden gedeeld via social media en al snel was het weer tijd om te gaan!

De volgende stops waren New Skool Media (o.a. Zin, Elsevier Weekblad en KIJK), MT MediaGroep (Sprout – Startups & Scaleups en MT), Emerce (waar zelfs foto’s van afwezige collega’s waren uitgeprint om te laten tekenen) en last but not least, TopGear Nederland en JFK. Jeroen heeft gedurende de dag zeker een stuk of 40 mooie tekeningen gemaakt. Aan het enthousiasme en de lachende gezichten te zien was iedereen erg blij met zijn of haar tekening. Wij hopen dat de tekeningen een mooi plaatsje krijgen op kantoor of thuis!

Wij willen natuurlijk al onze publishers en klanten bedanken voor de fijne samenwerking in 2019. Wij wensen jullie een fantastisch en succesvol 2020!

Groet,

Team prettysocial media Nederland

Richard, Marion, Jim, Jacob, Thomas, Mirjam en Arend