Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Augustus is bijna voorbij en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor een update! De afgelopen maanden zijn een aantal oude bekenden de revue gepasseerd, zoals PrimaDonna en Marie Jo, maar hebben we ook plaats gemaakt voor nieuwe samenwerkingen. Zo zijn twee campagnes voor Dutch FilmWorks (Mamaplaats en fabulous mama) net afgelopen en loopt er momenteel een campagne voor BMW Nederland. We vertellen jullie graag wat meer over deze campagnes. Scroll dus vooral verder! 🙂 Raak je geïnspireerd en wil je weten wat we voor jouw campagne in petto hebben? Neem dan contact met ons op.

Afgelopen: PrimaDonna
Marie Claire Netherlands
PrimaDonna keerde terug naar prettysocial media en dát leverde een nog succesvollere campagne op! De campagne was dit keer opgebouwd in twee fases: één gericht op videoweergaven en één gericht op verkeer. Dit heeft bijna 32.000 videoweergaven van 100% en een CTR van 3,28% opgeleverd! Bekijk één van de advertenties hier: https://bit.ly/3hjfVpJ.

Afgelopen: Dutch FilmWorks
Mamaplaats en fabulous mama
In juli liepen er twee campagnes voor Dutch FilmWorks: voor de film Lassie via Mamaplaats en voor Big Trip 3D via fabulous mama. Beide campagnes waren gericht op moeders van kinderen tussen 6 en 12 jaar en hadden als doelstelling het realiseren van zoveel mogelijk volledige videoweergaven. De campagnes liepen t/m 31 juli, maar je kunt de organische posts nog steeds hier bekijken: https://bit.ly/300AXmV en https://bit.ly/3fXWIJw.

Loopt nu: BMW
Hart voor Auto’s en TopGear Nederland
BMW Nederland is een nieuwkomer voor prettysocial media, en daarbij natuurlijk niet de minste! Afgelopen maand ging onze campagne voor BMW, gericht op leadgeneratie, live via Hart voor Auto’s en TopGear Nederland. Ben je benieuwd naar de content? Bekijk dan de organische post van Hart voor Auto’s: https://bit.ly/2E3Tl6b.

Vandaag (21 augustus) gaat een gloednieuwe campagne live voor MINI, dus houd de Facebookpagina’s van Hart voor Auto’s, JFK Men en fabulous mama in de gaten!