Skip to main content
Home > Merken > EW Magazine

Over EW Magazine

In een wereld die 24/7 wordt overspoeld door nieuws, meningen en tweets, is er behoefte aan een expert die zin en onzin voor je scheidt. EW, met afstand het grootste opinieplatform van Nederland, ís die expert. Een expert die verrast met feiten en argumenten die iedereen over het hoofd ziet. Met een weekblad, een online-platform, evenementen, en nog heel veel meer.

Sinds 1945 staat EW, voorheen Elsevier Weekblad, voor onafhankelijke en gedegen achtergrond-, opinie- en servicejournalistiek. Toegankelijk, compact en compleet. Nuchter, scherp, en niet bang om met de feiten in de hand conclusies te trekken waar anderen nog niet aan toe zijn.

Pijlers

Nederland, buitenland, economie, kennis, cultuur, stijl.

Doelgroep

EW-lezers zijn kritisch, nieuwsgierig en eigenzinnig, en willen zelf hun mening vormen. Ze zijn veelal zakelijk beslisser (ondernemer of bestuurder), hoogopgeleid, vermogend, ondernemend en reislustig, gaan behendig om met geld, en houden van comfort en lekker eten. Ze zijn maatschappelijk betrokken en hebben een brede interesse in politiek, economie, buitenland, cultuur en wetenschap.

Facts and Figures

EW.nl
1.120.000 page views per maand
Facebook
47.000+ fans
Instagram
2.200+ volgers