Skip to main content
Home > Merken > Grazia

Over Grazia

Grazia is een internationaal merk, succesvol in meer dan 20 landen. Grazia is crossmediaal; online, in print en tijdens events aanwezig. Een voorloper op de trends en daarom een sterke influencer op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Grazia biedt een unieke mix van mode, beauty, psyche, health, maar ook entertainmentnieuws, opinie, real-life verhalen en actualiteit. Grazia onderhoudt sterke banden met bekende Nederlanders en influencers en is altijd op de plekken die ertoe doen. Grazia is een nieuwsmaker, supporter van female empowerment, perfecte imperfecties en all size. Bij Grazia hoort iedereen erbij!

Pijlers

Grazia houdt de focus op fashion, beauty en lifestyle, daarnaast focussen we per editie op een specifiek thema. Grazia is volledig ingeplugd in haar doelgroep en brengt daarom thema’s die de lezers aanspreekt. Ook besteden we meer dan ooit aandacht aan onderwerpen die zo belangrijk zijn onder onze lezers: female empowerment, authenticiteit, zelfliefde, gender, perfecte imperfecties en body positivity. Bij Grazia hoort iedereen erbij. Een aantal succesvolle nummers worden dit jaar als een speciaal nummer uitgebracht. Ze zullen extra dik zijn en via onze eigen en externe kanalen extra aangejaagd.

Doelgroep

De Grazia-vrouw is een ambitieuze, jonge vrouw (25 – 45 jaar) met smaak. Ze wil niet alleen geïnformeerd worden over het laatste mode-, beauty- en entertainmentnieuws, maar wil ook weten wat er speelt in de rest van de wereld. Guilty pleasures en wereldproblemen kunnen naast elkaar bestaan. De Grazia-vrouw is geïnteresseerd in modetrends, beauty, een gezonde levensstijl, koken en eten, vakantie en reizen. Ze gaat vaak naar de kapper, koopt vaak schoenen, veel beautyproducten en houdt van winkelen, zowel on- als offline.

Facts and Figures

Grazia.nl
4.800.000 page views per maand
Facebook
104.600+ fans
Instagram
50.000+ volgers