Skip to main content
Home > Merken > Panorama

Over Panorama

Panorama is er voor de echte man. Met echte misdaad, foto's die er toe doen en echt informerende ontspanning, oftewel echte infotainment. Harde journalistiek met een losse toon, waar een twist mannenhumor nooit ontbreekt en waar echte vrouwen ook om kunnen lachen.

Pijlers

Harde journalistiek met een losse toon, waar een twist mannenhumor nooit ontbreekt en waar echte vrouwen ook om kunnen lachen.

Doelgroep

Panorama is voor alle echte nieuwsgierige mannen van Nederland. Ons motto is: mannen zijn gewoon mannen, maar in een ieder schuilt wel iets bijzonders. Panorama haalt het bijzondere naar boven en brengt dit met pakkende artikelen en fraaie, grappige, nieuwswaardige en ontroerende fotos. Panorama zoekt de perfecte mix tussen informatie en ontspanning. Het ene moment kan onze lezer zich verdiepen in een goed gedocumenteerd en onthullend misdaadverhaal, op een ander moment bieden we lekkere en pretentieloze ontspanning. Panorama weet als geen ander dat lachen gezond is en dat we niet alles in het leven even serieus moeten nemen. Panorama en de Panorama-man zijn modern, maar maken zich niet druk om de laatste modegril. Het blad is een journalistiek betrouwbaar en hoogstaand medium, waar lezers van Panorama veel belang aan hechten.

Facts and Figures

Panorama.nl
2.450.000 views per maand
Facebook
457.000+ fans
Instagram
4.300+ fans