Skip to main content
Home > Publishers > Adverteren op Dingen Voor Vrouwen? Op social media via Facebook of Instagram

Over Dingen voor Vrouwen

Dingen voor Vrouwen is gericht op de moderne vrouw die grappig, zakelijk, nieuwsgierig, modebewust en zorgzaam is. Met een groot online bereik mogen we maandelijks veel bezoekers ontvangen én inspireren met de meest uiteenlopende artikelen.

Dingen voor Vrouwen is een echt ‘women-only’ merk met een sterke afbakening in haar niche. Een leuke website om te bezoeken als je even wilt ontspannen, maar ook om van te leren. Het online vrouwenmerk adviseert vrouwen van jong tot oud op het gebied van mode, beauty, gezondheid, wonen, kinderen en relaties. Door middel van de Facebook-pagina met een groot bereik kunnen vrouwen met elkaar discussiëren over hedendaagse onderwerpen en daar maken ze dan ook gretig gebruik van.

Pijlers

Mode, beauty, gezondheid, wonen, kinderen en relaties.

Doelgroep

De Dingen voor Vrouwen-lezer is tussen de 25 en 64 jaar oud. Ze is een moderne vrouw die grappig, zakelijk, nieuwsgierig, modebewust en zorgzaam is. Ze volgt graag de laatste nieuwtjes uit de showbizzwereld en is geïnteresseerd in mode, beauty en gezondheid. De Dingen voor Vrouwen-lezers zijn geboren moeders en lezen daarom graag over zwangerschappen, het ouderschap en opvoedkundige onderwerpen.

Facts and Figures

Dingenvoorvrouwen.nl
838.310 page views per maand
Facebook
104.476+ fans
Instagram
2.320+ volgers