publishers

prettysocial media heeft een netwerk van meer dan 350 publishers in verschillende branches. Een publisher kan een klassiek tijdschrift zijn waarvan de socialmediakanalen worden ingezet, of juist een online magazine zijn waar geen print aan verbonden is. Kortom, voor elke campagne is een geschikt kanaal te vinden. Wij zijn in bezit van de toegangsrechten tot onder andere de Facebookpagina’s van onze publishers. Dit betekent dat wij voor zowel de klant als de publisher de campagne geheel uit handen nemen. Bekijk onze pagina over branded content of cases om te weten te komen hoe een post eruit ziet.

Wil jij je aanmelden als publisher?

PUBLISHERS

Een greep uit ons uitgebreide netwerk.

Benieuwd naar al onze publishers? Bekijk hier de hele lijst.

WAT PUBLISHERS ZEGGEN

“De samenwerking met prettysocial media altijd als enorm positief ervaren. Mooie kwalitatieve campagnes die thematisch perfect aansluiten bij Beautymust. Daarnaast weet PSM altijd snel en accuraat te schakelen.”
"Ik waardeer de samenwerking met prettysocial media, doordat ze pro-actief en professioneel zijn. Daarnaast zijn ze goed in het leveren van relevante branded content voor onze merken."

New Skool Media - ONE Business
“Samen met prettysocial media krijg ik de kans om mijn Hart voor Auto’s te combineren met de meest uiteenlopende merken & bedrijven om zo onze volgers op de hoogte te brengen van de meest gave producten.”

Hart voor Auto's

CONTACT