Skip to main content
Home > Publishers > Adverteren op FietsActief? Op social media via Facebook of Instagram

Over FietsActief

FietsActief is hét informatieve lifestyleblad voor de actieve, recreatieve fietsliefhebber. Van inspiratie voor dagtochten en fietsweekendjes weg in Nederland, tot de mooiste Europese fietsvakanties: met FietsActief krijg je meteen zin om eropuit te gaan. Ieder nummer staat vol unieke fietsroutes en fietsreizen, gemaakt door een bevlogen team van routemakers en reisjournalisten. Ook techniek en nieuws komen aan bod, onder meer in de fietstests, achtergrondverhalen en praktische, up-to-date rubrieken. Absolute hit: de streekgids die los bij ieder nummer verschijnt. Een echt bewaarboekje met één of meer routes, lokale tips, kortingsacties en de leukste afstapadresjes. En alles over e-bikes? Dat is te vinden in het 100%
e-bike magazine dat een aantal keer per jaar verschijnt. Een informatieve special, naast het reguliere nummer, voor oriëntatie, aankoop en onderhoud van e-bikes en bijbehorende accessoires.

Pijlers

Inspirerend, motiverend, informatief, activerend, praktisch en met een brede formule.

Doelgroep

De FietsActief-lezer houdt van lekker buiten zijn en geniet volop van zijn of haar omgeving; van de natuur onderweg, maar ook van cultuur. Deze dames en heren zijn veelal 40-plus, hebben een modaal of bovenmodaal inkomen én een goede fiets. Steeds vaker is dat een e-bike. Daarmee trekken de fietsliefhebbers er graag op uit voor een dagje toeren, een lang fietsweekend weg of voor een fietsvakantie in Europa.

Facts and Figures

FietsActief.nl
49.000 page views per maand
Facebook
1.500+ fans