Skip to main content
Home > Publishers > Adverteren op Kookfans? Op social media via Facebook of Instagram

Over Kookfans

Kookfans is een van de grootste Nederlandse merken in deze niche. In een hele korte tijd is het bereik van dit platform geëxplodeerd en is Kookfans uitgegroeid tot een bekende naam onder mensen die koken een warm hart toedragen. De duizenden dagelijkse bezoekers op zowel de website als de Facebookpagina maken het populaire Kookfans niet alleen tot een interessante omgeving voor lezers, maar ook voor adverteerders.

Kookfans is er om inspiratie te geven aan zowel de chef de cuisine als de amateurkok. Food-lovers van alle niveaus en leeftijden kunnen hier artikelen lezen over recepten, kooktips en food-trends. Het merk biedt zowel uitgebreide recepten met een hoge moeilijkheidsgraad als recepten met slechts twee ingrediënten, maar ook recepten voor de lekkerste drankjes en het laatste voedselgerelateerde nieuws komt aan bod. Voor ieder z’n smaak wat wils, dat is wel zo fijn!

Pijlers

Recepten, kooktips en food-trends.

Doelgroep

Het grootse deel van de Kookfans-lezer is ouder dan 35 jaar. De meeste lezers zijn vrouwen, maar ook mannen volgen de recepten, kooktips en gezondheidsnieuwtjes op de website. De Kookfans-lezer leert graag hoe ze het zichzelf nog makkelijker kunnen maken in de keuken. Hoewel de lezers met name van makkelijke recepten houden, steken ze af en toe graag de handen uit de (koks)mouwen voor uitgebreide recepten met een hogere moeilijkheidsgraad. Ze blijven graag op de hoogte van voedselgerelateerd nieuws en lezen ook graag over gezondheidstips en beweging.

Facts and Figures

Kookfans.nl
2.230.000 page views per maand
Facebook
331.000+ fans
Instagram
5.000+ fans