Skip to main content
Home > Publishers > Adverteren op Roots? Op social media via Facebook of Instagram

Over Roots

Roots is een onafhankelijk natuurmagazine dat je midden in de natuur brengt met unieke Roots-wandelroutes, de leukste natuuruitjes en de beste fotografietips. Het magazine staat vol met prachtige natuurreportages van toonaangevende fotografen wereldwijd.
Maar we doen meer! Voor (beginnende) vogelaars maken we 2x per jaar het Roots Vogelmagazine, met mooie vogelverhalen, kijkertesten en vogelhotspots. We produceren de maandelijkse podcast Notenkrakers – over vogels, jawel. En we geven boeken uit, zoals een succesvolle serie Roots-wandelgidsen en voor kinderen van 8 tot 88 de leerzame en fraai geïllustreerde Doe-boeken.

Pijlers

Natuurbeleving, wandelen, natuurfotografie, vogels kijken.

Doelgroep

De Roots-lezers zijn echte natuurkenners- en liefhebbers. Ze genieten volop van de natuur en alles wat deze te bieden heeft. Het zijn zowel mannen als vrouwen (een iets groter deel is vrouw) in de leeftijd van 56 tot 65 jaar. Maar: Roots kent liefhebbers van jong tot oud. De trouwe lezersgroep (81% heeft al langer dan 5 jaar een abonnement) is over het algemeen hoog opgeleid met een bovenmodaal inkomen. Roots-lezers trekken er graag op uit in de natuur, zijn dol op mooie fotografie én pakken zelf graag de camera erbij.

Facts and Figures

Roots.nl
144.000 page views per maand
Facebook
21.000+ fans
Instagram
19.700+ volgers