Skip to main content
Home > Publishers > Adverteren op Truckstar? Op social media via Facebook of Instagram

Over Truckstar

Truckstar is een mix van een vak- en publiekstijdschrift, gericht op Nederlandstalige beroepschauffeurs. Binnen de doelgroep is de naamsbekendheid 100%. Door de onafhankelijke toon en een redactie die midden in de doelgroep staat, is Truckstar bijzonder populair bij haar zeer kritische publiek. De liefde voor vrachtwagens en het chauffeursvak spat van de pagina’s. Truckstar gaat niet alleen over techniek, maar besteedt ook veel aandacht aan de sociale aspecten van het beroep.

Truckstar is een hechte community. Je bent geen abonnee, maar lid van de Truckstar-club. Voor de Nederlandstalige vrachtwagenchauffeur geldt: qua informatie, uitstraling en identiteit is dit míjn lijfblad.

Pijlers

Onmisbaar voor de chauffeur, dé autoriteit in de transportwereld, onafhankelijk, informatief, actueel en kleurrijk.

Doelgroep

De Truckstarlezer is; overwegend man, beroepschauffeur, liefhebber van mooie vrachtwagens, en tussen de 13 en 70 jaar oud. Voor de lezer van Truckstar is het chauffeursbestaan niet zomaar haar of zijn beroep en is vrachtwagen niet zomaar een voertuig waarmee hij zijn werk verricht. Het is hun leven en Truckstar hoort daarbij. De Truckstar-lezer rijdt zowel nationaal als internationaal. Hij is geïnteresseerd in sport, vooral auto- en motorsport. Auto’s, motoren en techniek mogen sowieso op hun bijzondere aandacht rekenen.

Facts and Figures

Truckstar.nl
262.580 views per maand
Facebook
115.136+ fans
Instagram
74.600+ fans