Skip to main content
Home > Publishers > Adverteren op Upcoming? Op social media via Facebook of Instagram

Over Upcoming

Upcoming is het leidende, toonaangevende contentplatform voor Millennials en Generatie Z in Nederland. We bedienen deze lastig te bereiken doelgroepen met content die voor een glimlach op het gezicht zorgt tijdens of na een drukke werk/studiedag. De website brengt de laatste trends die op internet en op social media spelen, maar grijpt ook graag terug naar nostalgische elementen die onze lezers herkennen uit hun jeugd. In Nederland is Upcoming uniek in het grote aanbod aan quizzen op de website. Daarmee testen de lezers hun kennis over bijvoorbeeld de tekst van die ene hit die iedereen de hele dag loopt te neuriën, of testen ze welk personage ze zijn uit de hitserie van het moment. Met onze tone of voice en visuals proberen we dichtbij onze lezers te blijven. Upcoming is de altijd vrolijke vriend in de tijdlijn van onze volgers.

Pijlers

Upcoming brengt de laatste trends die op internet en op social media spelen, maar grijpt ook graag terug naar nostalgische elementen die lezers herkennen uit hun jeugd.

Doelgroep

Verreweg het grootste deel van de lezers van Upcoming is tussen de 18 en 34 (zestig procent vrouw, veertig procent man). Wij bedienen de nieuwsgierige student of young professional die met een knipoog op de hoogte wil blijven van de laatste online trends, bij tijd en wijlen wil zwelgen in nostalgie of met een leuke quiz wat afleiding vindt in een drukke dag.

Facts and Figures

Upcoming.nl
2.000.000 page views per maand
Facebook
150.000+ fans
Instagram
23.600+ volgers